Početna Crna hronika Kolege se opraštaju od nastradale novosadske učiteljice: “Odlična u svom poslu, vredna...

Kolege se opraštaju od nastradale novosadske učiteljice: “Odlična u svom poslu, vredna i omiljena”

0

Prijatelji i saradnici opraštaju se od novosadske učiteljice Tijane Bilić, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći u nedelju, na Zrenjaninskom putu, kod Kaća.

Njen automobil udario je “mercedes” u kojem se nalazio dvadesetjednogodišnji vozač, koji je bio pozitivan na kokain, a koji je sam zadobio povrede, zbog čega je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prijatelji i saradnici učiteljice koja je radila u OŠ “Ivo Lola Ribar” opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

OŠ “Ivo Lola Ribar” saopštila je na svom sajtu da je njihova koleginica nastradala.

“Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo vas da je naša učiteljica Tijana Bilić tragično preminula dana 7. novembra, 2021. godine. O vremenu i mestu sahrane, kao i o vremenu komemorativne sednice, obavestićemo vas naknadno. Počivaj u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju”, stoji na sajtu ove novosadske škole.

Direktor OŠ “Ivo Lola Ribar” Saša Gajić, rekao je da je nastradala učiteljica u novosadskoj školi radila u poslednjih sedam godina.

“Bila je odlična u svom poslu. Vredna i omiljena, svi u kolektivu su je voleli. Znala je sa decom i deca su nju jako volela. U našoj školi je najpre radila u produženom boravku. Svi smo jako potrešeni tragedijom. Uvek je bila srdačna, i o njoj zaista mogu da kažem sve najlepše, brižna i vesela osoba”, poručio je Gajić.

Nesreća u kojoj je nastradala Tijana Bilić dogodila se u nedelju, oko 14 časova. Prema navodima svedoka, vozač “mercedesa” je pokušao da zaobiđe dve kolone koje su se stvorile na Zrenjaninskom putu, nakon čega je došlo do sudara.

Od siline udarca “reno klio” se prevrnuo i završio pored puta, a učiteljica je na licu mesta nastradala. U udesu su učestvovali još i autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 24, te automobil “ford”.

Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, u sklopu redovne procedure testiran je na alkohol i narkotike i nalaz je pokazao da je pozitivan na kokain.

Kada bude u stanju da napusti bolnicu mladića čeka krivična prijava i saslušanje kod tužioca. Dvadesetjednogodišnjak se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay