Početna Crna hronika Mrtav pijan ukrao automobil pa bežao po gradu

Mrtav pijan ukrao automobil pa bežao po gradu

0

Sinoć se na gradskim ulicama odigrala prava filmska potera, kada je Davor R. (35) otuđio automobil Ford Fiesta ispred lokala u Futoškoj ulici broj 2.

Kako smo saznali, mlađa žena koja je zaposlena u kockarnici, parkirala je automobil u trećoj traci i ostavila ključeve u kontakt bravi, a potom je na kratko ušla u jedan od lokala. Davor je tada iskoristio priliku ušao u automobil i počeo da beži u pravcu Hajduk Veljkove ulice.

Žena D.B. odmah je alarmirala obezbeđenje iz firme “Max Protect” i oni su sa tri vozila pojurili razbojnika, a u međuvremenu su pozvali policiju i obaveštavali ih o kretanju ukradenog automobila.

Poterala se nastavila Futoškim putem i kroz naselje Adice, gde je Davor i uhvaćen od strane pripadnika “Max Protect” obezbeđenja koji su mu kolima preprečili put u Ulici Branka Ćopića, a potom ga savladili i izvukli iz automobila te ga zadržali do dolaska policije

Kako nam je rekao jedan od pripadnika obezbeđenja koji je učestvovao u poteri, oni su odmah reagovali, a sama potera je bila uzbudljiva, ali i veoma opasna, on je dodao da su momci uvek spremni da budu u službi građana i da pomognu.

Automobil je imao ugrađen GPS prijemnik što je olakšalo poteru.

Policija je po dolasku alkotestirala Davora koji je imao veliku količinu alkohola u krvi. Pripadnici OKP-a odmah su ga lišili slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje. On se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju.

Na lice mesta izašla je ekipa forenzičara koja je obavila uviđaj, a povređenih osoba i materijalne štete nije bilo.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay