Početna Crna hronika Novosađanin vozio sa 5.5 promila alkohola u krvi

Novosađanin vozio sa 5.5 promila alkohola u krvi

0

U Novom Sadu zadržana su trojica vozača automobila, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu, a jedan od njih je, čak, imao 5,5 promila.

Meštanin Silbaša vozio je bicikl sa 4,99 promila alkohola u organizmu i zadržan je u policijskoj stanici. Sva četvorica će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 19. do 21. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše povređena.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a jedno lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom intervalu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 482 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i 6 vozila, a zadržana su ukupno četiri lica, svi zbog prekršaja nasilničke vožnje.

Izvor: Nsuzivo.rs
Foto: Pixabay