Početna Crna hronika Obijena škola za specijalno obrazovanje “Dr Milan Petrović”

Obijena škola za specijalno obrazovanje “Dr Milan Petrović”

0

U školu za specijalno obrazovanje “Dr Milan Petrović” u Novom Sadu, jutros je provalilo NN lice, napravilo premetačinu, ali nije pričinjena nikakva materijalna šteta, saznaje Tanjug.

Ovu informaciju za Tanjug su potvrdili u toj školi.

“Radnik obezbeđenja je kad je jutros došao na posao zatekao obijena vrata i premetačinu koju je za sobom ostavio provalnik”, izjavili su za Tanjug u školi “Dr Milan Petrović”. Navode da provalnik ništa nije odneo iz škole.

“Jasno je da je boravio u kuhinji i jeo, pokušao je da ponese nešto od sportske opreme, rekete, lopte, ali mu je to, očigledno, poispadalo iz ruku, dok je izlazio iz škole, jer smo te rekvizite zatekli u dvorištu”, opisuju u ovoj školi.

Prva smena dece u školu dolazi već oko sedam sati, ali je roditeljima javljeno da decu ne dovode dok se ne ivrši uviđaj. Na kraju je bilo kašnjenje, kako kažu, od oko pola sata.

U školi za Tanjug navode da je policija posle deset minuta nakon dojave stigli u školu, ubrzo nakon toga i forenzika i inspektor.

Sigurnosne kamere zabeležile su provalnika, izjavili su za Tanjug u ovoj školi.

Povodom ovog događaja oglasila se Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja je ovaj čin ocenila kao “nedostojan ljudi u civilizovanom društvu”.

Izvor: Tanjug
Foto: Printscreen