Početna Crna hronika Osmoro povređenih u dva lančana sudara kod Kaća i udesu u Rumenačkoj

Osmoro povređenih u dva lančana sudara kod Kaća i udesu u Rumenačkoj

0

Udes

U dva lančana sudara na autoputu kod Kaća, u kojima je učestvovalo šest vozila, povređeno je sedmoro ljudi.

Kako je za 021.rs potvrdila portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, prvi udes desio se oko 7:15 časova na Kaćkom mostu kod Avia pumpe.

Nezgoda se dogodila na desnoj strani kolovoza i u njoj je učestvovalo tri vozila i to pikap, jugo, koji je pretrpeo najveću štetu i treće vozilo, koje očevidac sa kojim smo razgovarali nije uspeo da identifikuje.

U ovom udesu povređena su dva muškarca, jedan starosti 67 a drugi 61 godinu, i obojica su zadobili lakše telesne povrede u vidu istegnuća vratne kičme i tupih povreda grudnog koša. Zbrinuti su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Nedugo zatim, oko 7:55 časova, samo nekoliko kolometara dalje, tačnije 400 metara od autoputa prema Kaću, kod nadvožnjaka, desio se drugi lančani sudar, u kome su takođe učestvovala tri vozila, a u ovom udesu povređeno je čak petoro ljudi.

Dve ženske osobe starosti 41 i 42 godine zadobile su povrede vrata i glave, odnosno povredu šake, dok su dvoje 17-godišnjaka lakše povredili lumbalni deo kičme i vrata. Svi su prevezeni u Urgentni centar, dok je peta osoba, muškarac, koji je takođe zadobio lakše povrede vratne kičme i potkolenice ostao na licu mesta da razgovara sa policijom.

Saobraćaj se zbog udesa odvija otežano.

Poslednji udes dogodio se u 8:15 časova kod “Novela” u Rumenačkoj ulici. Žena stara 44 godine zadobila je teške povrede više delova tela. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com