Početna Crna hronika Ponovo odloženo suđenje za pokušaj ubistva novosadskog inspektora

Ponovo odloženo suđenje za pokušaj ubistva novosadskog inspektora

0

U Višem sudu u Novom Sadu odloženo je suđenje D. S. za pokušaj ubistva inspektora novosadske policije U. N. krajem oktobra 2020. godine u Novom Sadu.

Današnji glavni pretres je odložen zbog toga što je okrivljeni po ko zna koji put angažovao novog branioca ovoga puta u pitanju je advokat Željko Radnović koji je zbog drugog suđenja bio sprečen da prisustvuje današnjem ročištu, inače angažovan je u ovom predmetu dan pred sam pretres.

Predsednica veća sudija Ivana Josifović zakazala je naredno ročište za 12. septembar, tekuće godine.

Podsetimo, kako se navodi u optužnici koju zastupa Viši javni tužilac Dragan Crnomarković, okrivljenom D. S. na teret se stavlja da je 31. oktobra 2020. godine oko 14 sati sa 11 uboda nožem pokušao da liši života inspektora novosadske policije U. N. a nakon toga od oštećenog je uzeo torbicu sa službenim pištoljem i dokumentima, a potom od policajaca koji su došli kako bi pomogli povređenom kolegi ukrao službeno vozilo sa torbicom u kojoj su se nalazili službeni pištolj, dokumenta i 1500 evra ubrzo potom je uhapšen, sam događaj se desio u ulici Save Đisalova u Novom Sadu.

Izvor: M. Ćirić
Foto: Ilustracija/Pixabay