Početna Crna hronika Pucnjavi u ulici Modene prethodila tuča u Dunavskoj

Pucnjavi u ulici Modene prethodila tuča u Dunavskoj

0

Novosadska policija intezivno traga za više mladića povezanih s ranjavanjem Siniše Gomirca zvanog Singer, a kako saznaje “Blic”, uskoro se očekuje njihovo hapšenje.

Kako prenosi ovaj beogradski list, momci koji su se zatekli mestu pucnjave u subotu uveče nisu želeli da identifikuju napadača i još jednog ili dvojicu mladića, koji su ih prvo jurili kroz ulicu Ilije Ognjanovića, da bi jedan od njih pucao na Gomirca na taksi stalalištu u Ulici Modene.

Prema rečima izvora “Blica”, tuča u Dunavskoj kojoj je prethodilo ranjavanje i koja se odigrala samo desetak minuta pre pucnjave u subotu uveče, povezana je s vatrenim okršajem u strogom centru grada.

Prema nezvaničnim saznanjima, više mladića sukobilo se u Dunavskoj uici, a u tuči su letele stolice i flaše iz bašte kafane “Ribar” i još jednog lokala.

Mladići su ih bacali jedni na druge, a jedan od njih završio je na podu kada je udaren flašom vina u glavu. Grupa momaka probala je da pobegne ka parku koji je u neposrednoj blizini, pa kroz ulicu Ilije Ognjanovića pored hotela “Putnik”, da bi pred sam ulazak u taksi vozilo u Gomirca bila ispaljena, prema nezvaničnim informacijama, četiri metka, od kojih su ga tri pogodila.

Jedan od taksista opisao je za “Blic” scenu ranjavanja rekavši da je napadač pucao u njega iz neposredne blizine, a da je ranjeni momak taksisti vikao “vozi, šta čekaš”.

Napadači su posle pucnjave pobegli u pešice u pravcu Bulevara Mihajla Pupina, a Gomirac je juče prebačen iz Urgentnog centra u Institut za pulmologiju u Sremskoj Kamenici, gde se lekari bore za njegov život, jer je zadobio prostrelne rane grudnog koša, noge i ruke.

Izvor: mojnovisad.com, Blic