Početna Crna hronika Uhapšeni navijači Vojvodine koji su pretukli mladića na stadionu Karađorđe

Uhapšeni navijači Vojvodine koji su pretukli mladića na stadionu Karađorđe

0

Kako portal nsuzivo.rs prenosi, navijači Vojvodine Nemanja Toprek i Uroš Vujović uhapšeni su po poternici, jer se sumnjiče za nanošenje teških telesnih povreda Nikoli Ćulumu u februaru ove godine. Ćulum je pretučen u prostorijama stadiona Karađorđe.

Ćulumu su inače konstatovane teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice, navedeno je u zapisniku koji je preneo portal Nova.rs. Prebijanje je okarakterisano kao krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Kako ovaj portal saznaje, Toprek i Vujović su se nakon prebijanja krili u Republici srpskoj.

Podsetimo, nakon prebijanja mladića stadion je dobio obezbeđenje 24 časa sedam dana u nedelji. Za petoricu mladića koji su osumnjičeni za ovo prebijanje govorilo se da su bliski saradnici Slobodana Milutinovića Snajpera koji je bio hapšen u Republici srpskoj 3. marta ove godine.

Inače, zbog sumnje da je želeo da iznudi novac od fudbalera Milana Devetka, u spektakularnoj policijskoj akciji na Bulevaru patrijarha Pavla uhapšen je Dragan Banjac zvani Miša.

Izvor: Nsuzivo.rs
Foto: Pixabay