Početna Gastro NS Humanitarna “Večera kod Miletića” za Dečije selo sutra na Trgu slobode

Humanitarna “Večera kod Miletića” za Dečije selo sutra na Trgu slobode

0

Treći festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” uveliko traje na novosadskom Trgu slobode. Prva država koja se predstavila je Meksiko, a do 30. septembra predstaviće se i mnoge druge.

Ono na šta smo ponosni je humanost kojoj smo dali posebno mesto u toku trajanja festivala.

U ponedeljak, 16. septembra, prvi put organizujemo humanitarnu večeru pod vedrim nebom, po modelu „Long table” iz Graca, a svi koji budu želeli da prisustvuju, automatski pomažu Dečijem selu u Sremskoj Кamenici. U pitanju je “Večera kod Miletića”.

Okupljanje je u 18.30, a zvaničan program počinje u 19.00.

Prisutnima će se obratiti predstavnik Grada Novog Sada, Robert Čoban – predsednik Color Press Grupe, Mirko Jankelić – direktor Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović” i Vukašin Grozdanović – koordinator OPENS-a 2019.

Planiran je muzički program koji neće biti s bine, nego s balkona i prozora zgrada koje okružuju Trg slobode, upravo sa namerom skretanja pažnje i na arhitekturu.

Svi prisutni moći će da uživaju uz sjajne muzičke odabire solista Opere Srpskog narodnog pozorišta i solistikinje beogradske Opere, Nataše Rašić. Uživaćete u nastupu “Novosadskog damskog hora”, vokalne grupe “Muzika srca”, pa i u izvođenju Jovane Lazić, koja je isto jedna od učesnica na humanitarnoj večeri.

Večeru organizuje Color Media Communications, a zvanični partner večere je Coca Cola.

Za svaki naš zalogaj zadužen je restoran “Gastro Planet”, a prijatelji naše večere su i Vinarija Kovačević i cvećara “Samanta”.