Početna Gradske teme “Bajićevi slavuji”, DJ Sesha i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

“Bajićevi slavuji”, DJ Sesha i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

0

IMG_0276

Novosađani i gosti našeg grada, kalendarski prvi dan zime, moći će da provedu u prazničnoj atmosferi kao i svakog dana na “Novosadskom Winter Festu” na Trgu slobode.

IMG_0264

Juče smo uživali u nastupu Kamernog hora “Zvona” i benda “Purple rain”. Danas očekujte ritmove za đuskanje, svetske hitove i nastup onih najmlađih.

IMG_0297

Singing Christmas Tree od 18h uveseliće hor muzičke škole “Isidor Bajić” “Bajićevi slavuji”, a gost “raspevane jelke” biće Igor Jurić, osnivač fondacije “Tijana Jurić”. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

IMG_0330

Na centralnoj bini danas nastupaju dva DJ. Od 19h DJ Sesha, a od 20h DJ XLX.

IMG_0274

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

IMG_0515

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

IMG_0254

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

IMG_0497

Autor i foto: NsHronika