Početna Gradske teme “Budi student 1 dan” na PMF-u

“Budi student 1 dan” na PMF-u

0

Prirodno-matematički fakultet, ove godine opet organizuje akciju “Budi student 1 dan”, za sve učenike završnih godina srednje škole, a sa željom da im pruži što više informacija o akademskom životu.

Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom…

Budući studenti će moći da “okuse” studentski životod 21. do 25. marta, a za učešće u akciji se mogu prijaviti od danas, pa do 11. marta.

Prijava je obavezna, a potrebno je popuniti formular koji se može pronaći na sajtu PMF-a i zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

“Budi student 1 dan” PMF organizuje već nekoliko godina unazad (pauzirali smo samo prošle godine zbog pandemije) i do sada je učestvovalo preko 1000 srednjoškolaca, oduševljenih neformalnom, opuštenom atmosferom u kojoj su mogli pitati i saznati sve ono što ih zanima, a tiče se njihovog budućeg akademskog života.

Izvor: RTV
Foto: Wikipedia