Početna Gradske teme COLOR PRESS GRUPA UZ OLIMPIJCE SRBIJE I U CILKUSU TOKIO 2020

COLOR PRESS GRUPA UZ OLIMPIJCE SRBIJE I U CILKUSU TOKIO 2020

0

okscolorpress-002

Predsednik Color Press Grupe Robert Čoban i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki svečano su potpisali novi četvorogodišnji Ugovor o partnerstvu kojim se saradnja ove dve kuće nastavlja i u ciklusu Tokio 2020.

okscolorpress-004

Od decembra 2006., nakon punih 10 godina saradnje i Olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riju Color Press Grupa će biti medijska podrška olimpijcima Srbije i na putu za Tokijo 2020.

okscolorpress-005

Kroz svoja brojna izdanja Color Press Grupa će nastaviti da radi na promociji vrhunskih sportista Srbije, Olimpijskih igara i olimpijskih vrednosti.

“Kada smo 2006. potpisali prvi Ugovor o partnerstvu nisam ni sanjao da će saradnja trajati ovako dugo i koliko ćemo toga lepog i uzbudljivog proći zajedno. Veliko nam je zadovoljstvo da naše najbolje sportiste promovišemo kroz intervjue, editorijale i druge forme i da na taj način radimo na promocji svih vrednosti koje sport i olimpizam nose sa sobom”, rekao je Robert Čoban predsednik Color Press Grupe.

okscolorpress-006okscolorpress-006

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki zahvalio se dugogodišnjim partnerima na ukazanom poverenju i odličnoj saradnji i ukazao na činjenicu da je vremenom odnos ove dve kuće iz poslovnog prerastao u prijateljski:

“Color Press Grupa je u svom domenu poslovanja lider ne samo u Srbiji nego i regionu. Čast je imati ovakvog partnera i smatram da naši najbolji sportisti zaslužuju takvo društvo.”

Autor: NsHronika