Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je građevinski radnik Danko Gavrić

Današnji “Heroj dana” je građevinski radnik Danko Gavrić

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je građevinski radnik, Danko Gavrić, po struci tesar, koji nijednog momenta nije razmišljao o tome da se povuče tokom trajanja vanrednog stanja, jer, kako kaže, posao ne sme da trpi. Iako se bliži petoj deceniji života, Danko i dalje sa velikim užitkom radi svoj posao i veoma je zadovoljan što je njegova firma, “Tehnouna”, kao i mnogobrojne odgovorne kompanije, obezbedila svim svojim radnicima maske, sredstva za dezinfekciju i sve što je neophodno kako bi se na građevini svi radnici osećali sigurno i zaštićeno. Timski duh i dobra atmosfera na poslu pozitivno deluju na sve zaposlene na gradilištu. Srećno oženjen, otac dve ćerke, Danko je naš današnji “Heroj dana”, koji je bez prekida radio tokom vanrednog stanja.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva