Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš

Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš i njene koleginice sestre i tehničarke sa internog odeljenja i intezivne nege Vojnomedicinskog centra Novi Sad u Petrovaradinu. Tanju je za “Heroja dana” predložila naša čitateljka Sanja, koja je na ovaj, simboličan, način, želela da joj se oduži za svaku lepu reč i prijatno obraćanje svim pacijentima, bez obzira na stres i napete okolnosti pod kojima radi. “Tanja je veoma stručna, brižna i požrtvovana, a svakom pacijentu posvećuje dovoljno pažnje i uputi lepu reč i osmeh. Zbog toga neizmerno hvala Tanji i njenom timu koji uvek pobeđuje!”, kaže Sanja.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva