Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su medicinari u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu

Današnji “Heroji dana” su medicinari u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Grupa lekara, inače zaposlenih na Institutu za onkologiju Vojvodine raspoređena je kao ispomoć u privremenu bolnicu na Novosadskom Sajmu. Ukupno njih sedmoro: Srđan, Sebastijan, Slobodan, Radoslav, Divna, Ivana i Dunja, privremeno su obustavili svoje radne zadatke u ustanovi u kojom su zaposleni i odazvali se pozivu u privremenu bolnicu. Ovi hrabri ljudi bore se svakodnevno protiv pošasti COVID-19 zbog čega su baš oni naši “Heroji dana”.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva