Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije

Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije koji nesebično obavljaju sve radne zadatke iz domena svog poslovanja, kao i društveno-odgovorne poslove koji su, zbog proglašenja vanrednog stanja, stavljeni pred njih. Pored stalne izloženosti i pretnje da budu zaraženi virusom korona, radnici Pošte Srbije su svakodnevno na adresama svojih korisnika, uslužujuči ih u vreme zabrane kretanja, tokom vikenda i verskih praznika. Ovi hrabri ljudi i u vanrednim okolnostima donose penzije na kućnu adresu najstarijim sugradanima kojima je ograničeno kretanje, uz obavljanje svih drugih redovnih usluga. Radnici Pošte Srbije uvek su uz svoje korisnike i zbog toga su pravi “Heroji dana”!

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV i TV Dunav.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva