Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su zaposleni u domu za stara lica

Današnji “Heroji dana” su zaposleni u domu za stara lica

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije virusa korona.

Današnji “Heroji dana” su zaposleni u jednom privatnom domu za stara lica. Naime, Sandra Nađ, glavna sestra; Stevan Vrekić, medicinski tehničar; Miloš Vrsajkov, medicinski tehničar; Dušanka Jež, higijeničarka; Tijana Vlaović, negovateljica i Slađana Majstorović, takođe negovateljica zajedničkim snagama čine dušu i energiju mesta na kom rade. Uprkos dugotrajnom karantinu kojem su bili izloženi, oni su uvek nasmejani i svesni činjenice da samo onaj ko pruža ljubav i šalje dobre vibracije isto može da očekuje zauzvrat. Iako su im u karantinu veoma nedostajali članovi njihovih porodica, oni svoj posao obavljaju vredno i savesno, a starim licima o kojima se brinu predstavljaju istinske heroje u ovim teškim vremenima.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva