Početna Gradske teme Dog Show sutra na festivalu “Food Planet”: Povedite svoje ljubimce i osvojite...

Dog Show sutra na festivalu “Food Planet”: Povedite svoje ljubimce i osvojite nagrade

0

Četvrti po redu festival nacionalnih kuhinja „Food Planet“, kојi оrgаnizuјe Udruženje građana “Srcem za sve”, u saradnji sa kоmpаniјama “Color Media Communications”  i  “Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada – Gradske uprave za privredu, otvoren je 10. oktobra na platou isped Sportsko-poslovnog centra Vojvodine u Novom Sadu.

U sklopu festivala, kao jedna od pratećih aktivnosti, na platou ispred SPENS-a, u subotu, 16. oktobra, od 15 časova, četvoronožni kućni ljubimci će prošetati sa svojim vlasnicima pred publikom i žirijem koji će dodeliti nagrade.

I ovog puta, žiri će izabrati pobednike u sledećim kategorijama:

– Najlepši pas,
– Najstilizovaniji pas
– Najposlušniji pas

Važno: prijava pasa vršiće se na licu mesta od 14.30h. 

Sve do 20. oktobra, tokom 10 dana festivala, svojom nacionalnom kuhinjom, kulturom i tradicijom predstaviće se 20 zemalja, a posetioci festivala imaće priliku da svakog dana besplatno degustiraju specijalitete, uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu i bolje se upoznaju sa ukusima i običajima različitih krajeva sveta.

Na platou će se nalaziti i izložbene tezge u formi drvenih kućica u kojima će se vršiti prodaja suvenira, rukotvorina, hrane i pića.