Početna Gradske teme Druženje sa gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem i predstavnicima medija u okviru...

Druženje sa gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem i predstavnicima medija u okviru akcije “Najlepša bašta Novog Sada”

0

Dnevni list “Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications šestu godinu zaredom organizuju akciju “NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA”, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu. Ove godine nam se priključio i dnevni list na mađarskom “Magyar Szo” kao i kabinet Gradonačelnika Novog Sada.

Druženje sa gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem i predstavnicima medija održaće se u ponedeljak, 27. maja, u 14.00 časova u Novom Sadu, kod Jelice Kraljevački, pobednice konkursa za 2020. godinu, na adresi Klisanski put 33.

Druženje će ujedno biti i najava ovogodišnjeg konkursa.

Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 15. aprila do 1. septembra 2024. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuju vredne nagrade.

Izvor: NS Hronika
Foto: Promo