Početna Gradske teme Dvadeseti novosadski noćni bazar 9. i 10. oktobra

Dvadeseti novosadski noćni bazar 9. i 10. oktobra

0

Novosadski noćni bazar biće održan u petak i subotu, 9. i 10. oktobra, od 16 do 22 časova, u bašti Doma Vojske na keju u Novom Sadu (Beogradski kej 9, Novi Sad).

Zbog velikog interesovanja i posetilaca i izlagača, evo nas sa najavom jubilarnog Dvadesetog novosadskog noćnog bazara. I ovoga puta svima koji vole Bazar pripremljena je najkvalitetnija ponudu izlagača i najbolju zabavu u gradu. Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku.

“Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, gotovo već dve godine građanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača”, navodi se u pozivu organizatora.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Кoncept bazara je rad sa malim proizvođačima. Bazar je počeo sa 160 izlagača po događaju, a danas ih ima i do 330, za svaki događaj postoji lista čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Izvor: NSU
Foto: Pixabay