Početna Gradske teme Festival “Božićna čarolija” – Deda Mraz i dečja predstava “Novogodišnja torta” 21....

Festival “Božićna čarolija” – Deda Mraz i dečja predstava “Novogodišnja torta” 21. decembra na platou ispred “Promenade”

0

Udruženje “The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Svako veče od 18.00 časova na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00 na bini slede koncerti popularnih novosadskih bendova.

“Pozorište iz kofera” na svom repertoaru ima jednu lepu, edukativnu i zanimljivu predstavu “Novogodišnja torta”. Atraktivne lutke, pevljiva muzika i lepi kostimi, samo još više čine ovu predstavu zanimljivom i interesantnom za naše mališane. Predstava će se, u sklopu programa festivala “Božićna čarolia” odigrati u sredu, 21. decembra, s početkom u 18.00 časova na bini ispred Tržnog centra “Promenada”. Program će upriličiti i dolazak Deda Mraza – ali neka to ostane tajna za naše najmlađe posetioce!

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci mogu da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

“Zimski kutak”, igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane.

Više detalja o programu festivala potražite na sledećem linku: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/

Prijatelji festivala su kompanije Coca-Cola Srbija, Heineken Srbija, Generali osiguranje Srbija i Grad Novi Sad.