Početna Gradske teme Festival “Božićna čarolija” – “Karaoke night” sutra na platou ispred “Promenade”

Festival “Božićna čarolija” – “Karaoke night” sutra na platou ispred “Promenade”

0

Udruženje “The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Svako veče od 18.00 časova na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00 na bini slede koncerti popularnih novosadskih bendova.

Nema lepšeg dočeka poslednjeg meseca u godini nego uz pesmu i kuvano vino na “Božićnoj čaroliji”. Ukoliko želite da se oprobate kao pevač na jedno veče, čeka vas mikrofon na bini ispred TC “Promenada”! “Karaoke night” održaće se u četvrtak 1. decembra, s početkom u 19.00 časova. Toplo se obucite, ponesite dobro raspoloženje, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci mogu da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

“Zimski kutak”, igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane.

Više detalja o programu festivala potražite na sledećem linku: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/

Prijatelji festivala su kompanije Coca-Cola Srbija, Heineken Srbija, Generali osiguranje Srbija i Grad Novi Sad.