Početna Gradske teme Fotografije najuspešnijih novosadskih đaka na bilbordima širom grada

Fotografije najuspešnijih novosadskih đaka na bilbordima širom grada

0

U okviru projekta „Učim + Znam = Vredim“ koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

Predsednik Udruženja Aleksandar Savanović rekao je da je u ponedeljak počelo postavljanje bilborda i da će u Novom Sadu biti istaknuto 40 reklamnih panoa s licima 280 đaka, što je najveći broj učenica i učenika promovisanih u okviru projekta od njegovog početka 2015. godine.

On je rekao da će u naredne dve nedelje panoi sa najboljim učenicima biti postavljeni u opštinama Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Kada bude završeno postavljanje svih bilborda u sedam lokalnih samouprava biće predstavljeno gotovo 370 đaka, što je za 120 učenica i učenika više nego prethodne godine koja je bila najuspešnija od pokretanja projekta.

Generalni sponzor projekta “Učim + Znam = Vredim” i ove godine je Erste banka. Partner ovogodišnjeg projekta je OPENS 2019.

Koordinator OPENS-a Vukašin Grozdanović izjavio je da ova organizacija, u godini kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope, želi da podrži inicijative koje promovišu mlade i koje u prvi plan stavljaju učenje, prave vrednosti.

Grozdanović je naglasio da je OPENS oberučke prihvatio poziv Udruženja za promociju društvene odgovornosti za saradnju u realizaciji ovogodišnjeg projekta Učim+Znam=Vredim uz nameru da se ta saradnja nastavi i narednih godina i da se još više i češće i na više bilborda promovišu mladi.

Izvor: novisad.com
Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti