Početna Gradske teme Gradonačelnik Đurić podržao projekat “Deca za njuškice” – “Radosno detinjstvo” i “Zoohigijena”...

Gradonačelnik Đurić podržao projekat “Deca za njuškice” – “Radosno detinjstvo” i “Zoohigijena” zajedno rade na edukaciji najmlađih Novosađana

0

U prihvatilištu za pse u Novom Sadu, gradonačelnik Milan Đurić prisustvovao je potpisivanju Sporazuma o saradnji između Predškolske ustanove “Radosno detinjstvo” i JKP “Zoohigijena i veterina”. Projaket “Deca za njuškice” dobio je podršku i od poznate Novosađanke, Nataše Bekvalac.

“Cilj nam je da se naši najmlađi sugrađani od malena uče da odrastaju sa kućnim ljubimcima, kao i da od malih nogu nogu nauče šta je dobrobit životinja, a najvažnije – da dele ljubav. Izuzetno mi je drago što je ovaj projekat “Deca za njuškice” podržala i naša Novosađanka, Nataša Bekvalac”, naglasio je gradonačelnik.

Gradonačelnik Đurić je naglasio značaj udomljavanja pasa sa ulice, pozivajući građane da pruže dom napuštenim ljubimcima i dobiju verne prijatelje zauzvrat.

“Ako ste u mogućnosti, udomite kuce ostavljene ili pronađene na ulici i imaćete verne prijatelje koji će vašu ljubav najiskrenije uzvratiti”, istakao je Đurić.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay