Početna Gradske teme #HerojUlice2021: Prijavite komšije kojima se ponosite i pomozite im da osvoje vredne...

#HerojUlice2021: Prijavite komšije kojima se ponosite i pomozite im da osvoje vredne nagrade

0

Izbor u okviru akcije „Heroj ulice” koji treći put zaredom organizuju kompanija „Color Media Communications”, dnevni list „Dnevnik“ i „Novosadska televizija”, otvara se danas 15. oktobra 2021. godine.

Prethodnih godina naši sugrađani su prijavljivali kandidate za koje smatraju da svojim nesebičnim postupcima doprinose boljem i lepšem Novom Sadu.

Da li vaša ulica ili kvart imaju nekog heroja kojim se svi ponosite? Nekog ko uređuje zajedničko dvorište ili prilaz zgradi? Nekog ko je poznat po tome što se brine o starima i osobama sa invaliditetom, donosi im hranu i pomaže u kućnim poslovima? Nekog ko zbrinjava i hrani napuštene životinje? Nekog koga deca u ulici jednostavno obožavaju pošto im uvek posećuje pažnju, kupuje im sladoled i igra se njima? Ako poznajete nekog takvog prijavite ga na konkurs “Heroj ulice” putem mejl adrese: herojulice021­@gmail.com

Predložene sugrađane obići će novinarske ekipe i uraditi reportaže sa njima i njihovim komšijama.

Nakon zatvaranja konkursa 15.12.2021. godine, biće održan izbor, a na prijemu u Gradskoj kući svi prijavljeni dobiće simbolične nagrade i plakete.

Pobednika ovogodišnjeg konkursa očekuje nagradno putovanje.