Početna Gradske teme “Lepota i zdravlje” i Mg Mivela na Fruškogorskom maratonu

“Lepota i zdravlje” i Mg Mivela na Fruškogorskom maratonu

0

Četvrtu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj planinara, maratonaca, ljubitelja prirode i zaljubljenike u Frušku goru.

41. Fruškogorski maraton imao je posebnu draž jer je sve planinare i ljubitelje prirode pratilo sunce i divno prolećno vreme. Staza “Lepote i zdravlja”, duga 23 kilometra, možda je delovala nesavladivo na prvi pogled, ali naši prijatelji iz Mg Mivele potrudili su se da na tri kontrolne tačke do cilja svim učesnicima obezbede osveženje – Mg Mivelu, Janu i Jana vitamine.

Preko 30 učesnika #LZmaraton2018 staze, u brendiranim majicama sa logom našeg magazina, na putu do cilja imalo je priliku da uživa u specijalnim “markerima L&Z staze” – citatima najvećih svetskih mislilaca. Svaka od naših poruka bila je ujedno i motivacija da učesnici nastave dalje do cilja.

Čitateljka magazina “Lepota i zdravlje”, Tamara Vukobrat, ove godine je verovatno napravila i rekord naše staze, jer je na cilj stigla za 4 sata i 56 minuta. Iako #LZmaraton2018 staza nije bila takmičarskog tipa, bili smo stvarno iznenađeni za koliko vremena je učesnica uspela da stigne na cilj, a kako sama kaže, malo teže joj je bilo samo u početku da bi posle najviše uživala u prelepoj prirodi Fruške gore. Tamara je dobila vikend za dvoje u prelepom ambijentu Country club-u “Zdravkovac”. Da će njihov vikend biti istinsko uživanje svedoče fotografije “Zdravkovca”, koje možete pogledati ovde.

Poklone su dobile i dve čitateljke koje su sledeće stigle na cilj: Jovana Nešić i Jovana Jovković, i to ruksacima prestižnog švedskog brenda outdoor opreme, Fjällräven Kånken Greenland, koji su napravljeni od recikliranog materijala.