Početna Gradske teme Moto Deda Mrazovi i ove godine dele poklone i slatkiše malim Novosađanima

Moto Deda Mrazovi i ove godine dele poklone i slatkiše malim Novosađanima

0

 

Ovogodišnja akcija novosadskih motociklista „Moto Deda Mraz“ biće održana u nedelju, 26. decembra.

Težak zadatak da obiđemo toliko ustanova sa decom, darujemo ih poklonima i slatkišima, ostvarićemo zahvaljujući ličnim sredstvima i firmama koje su uvidele humanu stranu akcije i finansijski pomogle kupovinu slatkiša, odela, igračaka, higijenske opreme i medicinske opreme za Dečiju bolnicu – kažu Apostoli.

Prošle godine su uspeli da za potrebe Dečije bolnice kupe hirurški aspirator i dva inhalatora za plućne bolesti. Uz sve to mališani u Dečijoj bolnici su dobili paketiće. Slatkiše, društvene igre i odeću su odneli u Svratište za decu ulice, kao i u Sigurnu kuću, a preostale paketiće podelili deci koja su ih dočekala na Trgu slobode.

Start je u nedelju, 26. decembra u 10 časova na platou Spensa. Plan je da prvo obiđu Dečiju bolnicu, potom Svratište za decu ulice, Centar za socijalni rad i Sigurnu kuću.

U centru grada, gde će akcija biti i završena, deci koja se zateknu na trgu deliće slatkiše. Predviđen dolazak na Trg slobode je oko 11:30 časova.

Pozivamo sve motoriste da se pridruže akciji, a građani ako imaju očuvane dečije cipele i zimsku dečiju odeću da nas kontaktiraju da dostavimo Centru za socijalni rad u sklopu akcije Moto Deda Mraz – kažu Apostoli.

Izvor: novisad.com
Foto: pixabay