Početna Gradske teme Muzički događaj “RTV piknik – ponesi ćebe”

Muzički događaj “RTV piknik – ponesi ćebe”

0

Muzički događaj “RTV piknik – ponesi ćebe” održaće se 24. i 25. juna, ispred zgrade RTV. Organizuje se sa željom da postane tradicionalna manifestacija pod vedrim nebom.

“Novi Sad je oduvek bio festivalski grad, u kom se godišnje održi preko 200 manifestacija što u naš grad privuku brojne turiste. Letnji festivali na otvorenom, poput događaja “RTV piknik – ponesi ćebe”, mamac su, ne samo za turiste, već i za Novosađane. Ambijent van užurbanog grada i opušten koncept izleta u prirodi, uz pažljivo osmišljen muzički program koji zadovoljava različite ukuse, ovoj muzičkoj manifestaciji pružaju potencijal da postane omiljeni letnji događaj naših sugrađana i gostiju grada, ističu iz Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Ponesite ćebe i dođite 24. i 25. juna! Već od 17 časova ispred platoa RTV-a čekaće vas poznata RTV lica, a od 19 časova imaćete priliku da uživate u koncertu Velikog narodnog i Velikog tamburaškog orkestra, kao i Aleksandar Dujin Orchestra.

“RTV piknik – ponesi ćebe” nije samo muzički događaj, već je simbol otvorenosti i raznolikosti, svega što Novi Sad predstavlja. Kreirali smo prostor koji poziva sve, Novosađane i turiste, da uživaju u muzici i druženju. Verujemo da će ova manifestacija doprineti promociji turizma u našem gradu”, ističe Bojan Trenkić, Rukovodilac sektora muzičke produkcije Radio-televizije Vojvodine.

Ovo je još jedna prilika da se Novosađani, ali i svi ljubitelji muzike, okupe i uživaju u jedinstvenom muzičkom iskustvu koje im Radio-televizija Vojvodine poklanja.

Izvor: rtv.rs
Foto: Arhiva