Početna Gradske teme Na Novosadski sajam sa testom ili sertifikatom, brzi test besplatan

Na Novosadski sajam sa testom ili sertifikatom, brzi test besplatan

0

Na Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije, koji će se na Novosadskom sajmu održati između 18. i 24. septembra, posetioci će moći da uđu uz digitalni zeleni sertifikat, negativan pi si ar ili brzi antigenski test, a za one koji nemaju nijedan od ovih dokumenata Sajam je obezbedio brze antigenske testove.

U saopštenju Novosadskog sajma se navodi da su testovi uračunati u cenu ulaznice i neće biti dodatno naplaćivani, a testiranje će se raditi prilikom ulaska u krug Sajma.

Poštovanje istih protokola, dakle posedovanje digitalnog zelenog sertifikata, negativan pi si ar ili brzi antigenski test, važiće i za izlagače, a Sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima kao i za posetioce.

Za posetioce i izlagače iz inostranstva, važiće dokument koji su pokazali prilikom ulaska u Srbiju.

Novosadski sajm, kako navode u saopštenju, ima dozvolu republičkog Kriznog štaba za organizaciju 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. Međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, te poručuju da će učiniti sve da boravak izlagača i posetilaca bude zdravstveno bezbedan.

Izvor: RTV
Foto: Promo