Početna Gradske teme “Novi Sad-Gas” pokrenuo aplikaciju “Virtuelni šalter” – računi i prijava problema na...

“Novi Sad-Gas” pokrenuo aplikaciju “Virtuelni šalter” – računi i prijava problema na jednom mestu

0

Preduzeće “Novi Sad-Gas” pokrenulo je aplikaciju “Virtuelni šalter”.

Korisnici od sada mogu brzo i jednostavno da prijave mesečno stanje potrošnje otvarajući nalog, (OVDE) koristeći samo mobilni telefon.

Uz aplikaciju korisnici mogu da pregledaju svoje račune i analiziraju potrošnju gasa kada god im to odgovara.

Takođe, ukoliko žele da prijave smetnju ili problem u vezi sa snabdevanjem gasom, “Virtuelni šalter” im to omogućava.

“Budite u toku sa najnovijim obaveštenjima i vestima iz sektora gasnog snabdevanja pomoću naše aplikacije koja vam donosi sve informacije na jednom mestu, pristupljivo preko vašeg mobilnog telefona. Bez obzira da li ste privatni korisnik ili poslovni subjekt, aplikacija je dizajnirana da vam olakša sve aspekte vezane za gasno snabdevanje. Otvorite vrata praktičnosti i efikasnosti sa aplikacijom ‘Virtuelni salter’, uz potpunu kontrolu nad gasnim računima, sada dostupna uz jednostavnu registraciju putem mobilnog telefona”, navode u preduzeću “Novi Sad-Gas”.

Kako objašnjavaju u ovom preduzeću, prethodni program za prijavu stanja, koji je zatečen prilikom promena u “Novi Sad-Gas”, omogućavao je manipulaciju količinama utrošenog gasa, zbog čega je i ugašen.

“Novi program je unapređen i trenutno je najmodernija verzija koja je osmišljena i razvijena unutar preduzeća ‘Novi Sad-Gas’, a nadograđena je eksternim IT stručnjacima iz Novog Sada”, dodaju u preduzeću.

“Virtuelni šalter” dostupan je na sajtu preduzeća “Novi Sad-Gas”, kao i na aplikacijama za iOS i Android operativne sisteme.

Izvor: 021.rs
Foto: Arhiva