Početna Gradske teme Od ponedeljka trojka i 13-ica izmenjenom trasom

Od ponedeljka trojka i 13-ica izmenjenom trasom

0

Autobuske linije broj 3 i 13 od ponedeljka će saobraćati izmenjenom trasom. Razlog za to su radovi na rekonstrukciji vrelovodnog priključkla za objekat u ulicama Oblačića Rada, Milenka Grčića, Filipa Filipovića i Starine Novaka. Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće do do 15. avgusta.

LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u Ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope – Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište na Bulevaru Evropa –Bulevar vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay