Početna Aktuelno Otvoren festival “Božićna čarolija” na platou ispred “Promenade”

Otvoren festival “Božićna čarolija” na platou ispred “Promenade”

0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Festival su sinoć svečano otvorili:

  • Robert Čoban, predsednik kompanije Color Media Communications,
  • Roland Kokai, direktor JP Vojvodinašume

“Dve godine posle, nakon što nas je korona odvojila od ovakve vrste manifestacija, sad smo na novoj lokaciji, i vidite da su neke od aktivacija koje smo imali na Vinterfestu tu, pre dve godine smo dobili ovu prestižnu nagradu da smo jedan od deset festivala najboljih božićnih marketa”, rekao je Robert Čoban, organizator.

Na manifestaciji je promovisana i šumarska struka i zaštita životne sredine.

“Dobro je biti deo praznične priče jer je razlika između običnih praznika, novogodišnjih i božićnih praznika u tome da ceo svet slavi. Ta pozitivna energija prožima celu zemaljsku kuglu i sada treba da zastanemo malo i da se okrenemo jedni prema drugima”, rekao je Roland Kokai, direktor JP „Vojvodinašume“.

Nakon pozdravnih govora, prvo veče festivala otvoreno je nastupom mališana iz Škole muzike Melodies na “Raspevanoj jelci”, a nakon toga, od 19.00h, usledio je koncert benda Džepovi.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/