Početna Gradske teme Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti opremu vrednu 30 hiljada evra

Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti opremu vrednu 30 hiljada evra

0

Porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti u Novom Sadu audio-vizuelnu opremu, koja će u budućnosti biti korišćena za produkciju studentskih radova.

Opremu korišćenu u promociji filma “Kao rani mraz” porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti. Kako je rekla Olivera Balašević šou- biznis u današnje vreme je stao, ali obrazovanje ne sme.

U ovim danima koji su teški za moju decu i mene, kao roditelj mogu biti mirna. Od moje troje dece dvoje je iškolovala ova akademija. Na ovaj način želimo da se zahvalimo dragim profesorima, gradu Novom Sadu i građanima i onima koji su na kreativan način učestvovali u danu kada je Đorđe otišao – kaže Olivera Balašević.

Na akademiji kažu da će ta oprema podsticati i afirmisati produkciju studentskih radova, kako u muzičkoj, tako i u dramskoj umetnosti, dodajući da ovo nije prva pomoć i saradnja sa porodicom Balašević

Činjenica i da je posebna percepcija rada akademije iz vizure porodice Balašević zato što je njima potpuno jasno šta je radost stvaranja – kaže Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Poklonjena oprema vredna je 30 hiljada evra.

Izvor: rtv.rs
Foto: Pixabay