Početna Gradske teme Prijavite se za kviz za parove i osvojite ručak za Dan zaljubljenih,...

Prijavite se za kviz za parove i osvojite ručak za Dan zaljubljenih, bioskopske i pozorišne ulaznice…

0

Četvrti po redu “Festival ljubavi” počinje sutra na Trgu slobode u Novom Sadu, a trajaće sve do 23. februara.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

U okviru „Festivala ljubavi“ biće održane različite aktivacije, a jedna od njih je i kviz za parove “Koliko se poznajete”, koji će biti organizovan u nedelju, 9. februara, na Trgu slobode, s početkom u 15 časova. Parovi će odgovarati na pitanja povezana sa navikama svog partnera. Za to vreme će partner imati slušalice sa glasnom muzikom da ne može da čuje odgovore. Par koji osvoji najviše bodova dobija večeru za dve osobe za Dan zaljubljenih, a ostali – ulaznice za koncert “Love Actualy”, ulaznice za bioskop “Arena Cineplex”, karte za pozorišnu predstavu “Laža i paralaža”… Za učešće u kvizu se prijavite na mejl adresu: milica.savic.cpg@gmail.com

Još neke od aktivnosti koje nas očekuju u sklopu festivala su: Tematska tura: Vodič kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, (08.02.); predstava “Ana Karenjina”, Novosadsko pozorište (08.02.); predstava “Laža i paralaža”, Srpsko narodno pozorište (13.02.); Romance Movie Marathon, Muzej savremene umetnosti Vojvodine (14.02.); Koncert “Love actually”, Galerija Matice srpske, nastupa “Muzika srca” (15.02.).

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili “Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja”, 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Kao od prvog dana, ideja festivala ostaje promovisanje i širenje ljubavi. Upravo zato će i ove godine Novi Sad biti prestonica ljubavi!

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.