Početna Gradske teme Radovi na održavanju saobraćajnica

Radovi na održavanju saobraćajnica

0

U okviru radova na redovnom održavanju putne infrastrukture, od danas, 8. marta 2023. godine, počinju radovi na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici, koji će uzrokovati potpunu obustavu saobraćaja na deonici od Ulice Žarka Vasiljevića do Keja. Prema planiranoj dinamici, radovi će trajati do nedelje, 12. marta 2023. godine.

Radovi se izvode i na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića-Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe, a završetak se, u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje do ponedeljka.

Prema planiranoj dinamici, u ponedeljak, 13. marta, počeće radovi na popravci kolovoza u Ulici Ilije Vučetića.

U Veterniku su novi asfaltni kolovoz dobile ulice Zoje Mirosavljević, Kosova i Jelene Kon, a od sutra će se radovi izvoditi u Ulici Svetih Arhangela.

Radovi su u toku i u Futogu. Urađena je Ulica Nade Dimić, a u Rakovačkoj ulici, koja je prethodno bila planirana, radovi se neće izvoditi zbog nerešenog problema sa odvodnjavanjem. Popravka kolovoza obavlja se i u Ratarskoj ulici, kao i na raskrsnici ulica Dušana Košutića i Branka Radičevića.

Podsećamo građane da je usled izvođenja investicionih radova zatvorena kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara (od TC “Promenada” do Fruškogorske ulice), kao i deo Ulice Kraljevića Marka (od stambenog kompleksa “Kraljev park” do Bulevara kralja Petra I).

Mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: NoviSad.rs