Početna Gradske teme Radovi završeni, vodosnabdevanje u Novom Sadu i prigradskim naseljima normalizovano

Radovi završeni, vodosnabdevanje u Novom Sadu i prigradskim naseljima normalizovano

0

JKP “Vodovod i kanalizacija” obaveštava javnost da su kompletni radovi na spajanju dovodnika preko novog Žeželjevog mosta gotovi, te se sve restrikcije u vodosnabdevanju obustavljaju.

Iz “Vodovoda” se zahvaljuju “svim sugrađanima na strpljenju i razumevanju zbog kompleksnih i zahtevnih radova koji su neprekidno trajali i doveli do restrikcija vode, da bi se posao što pre uradio”.

– Takođe, zahvalnost dugujemo našim sjajnim kolegama iz JKP “Vodovod i kanalizacija”, kao i izvođaču radova čiji su radnici u borbi s vremenom, vremenskim uslovima i tehnički komplikovanim poslom uspeli da odgovore izazovu i završe posao pre garantovanog roka – dodaje se u saopštenju.

Kako naglašavaju, u toku je stabilizacija sistema, tako da je moguće da pojedina domaćinstva i dalje neće imati vodu. Ukoliko se to desi, potrebno je da to prijave Kontakt centru na “Vodovoda” na mejl kontakt.centar@vikns.rs, napišu svoju tačnu adresu i kontakt telefon kako bi nadležni poslali ekipu na teren.

Podsetimo, restrikcije u vodosnabdevanju počele su u sredu 12. decembra, kada nije bilo vode u pojedinim delovima grada, prigradskim naseljima i na višim spratovima nekih zgrada.

Izvor: 021
Foto: Ilustrcaija/Pixabay