Početna Gradske teme Sasvim druga priča: Jedinstven stav po pitanju kladionica u centru grada

Sasvim druga priča: Jedinstven stav po pitanju kladionica u centru grada

0

“Sasvim druga priča” je saopštila da je prikupljen značajan broj potpisa koji će biti predati gradskim vlastima uz zahtev za razmatranje inicijative o zabrani rada kladionica u gradskom jezgru.

Oni ističu da su ponosni što su i “druge opozicione kolege prepoznale ovaj društveni problem” i navode da je i koalicija “Udruženi zajedno za NS”, takođe, pokrenula zalaganje za iste ciljeve pod parolom “Novi Sad može i biće bez kladionica”.

“Drago nam je da imamo jedinstven stav po ovom pitanju i želimo da istaknemo da samo svi zajedno možemo da rešimo problem”, kažu u SDP.

Podsećaju i da se već neko vreme zalažu za zabranu rada kladionica i kockarnica u gradskom jezgru, da su organizovali simulaciju gradskog referenduma po ovom pitanju, ali i niz peticija sa ciljem da masovnom podrškom građana utiču na odluke gradske vlasti.

“Mi ćemo nastaviti sa našom borbom, jer verujemo da Novi Sad zaslužuje bolje. Zahvaljujemo se svim građanima koji su nas podržali i pozivamo sve da se pridruže našoj inicijativi za zdraviju i sigurniju zajednicu. Pozivamo sve građane da zajedno izdejstvujemo promene koje će poboljšati kvalitet života u Novom Sadu”.

Grupa građana “Sasvim druga priča” na lokalne izbore 2. juna u Novom Sadu izlazi pod rednim brojem 5.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay