Početna Gradske teme “Sasvim druga priča”: Miša Bačulov nije “samuraj bez gospodara” nego poslušnik SNS!

“Sasvim druga priča”: Miša Bačulov nije “samuraj bez gospodara” nego poslušnik SNS!

0

Grupa građana “Sasvim druga priča” koja nastupa pod rednim brojem 5 na lokalnim izborima nastavila je da optužuje kandidata za gradonačelnika Novog Sada Mišu Bačulova da zapravo radi za vladajuću stranku:

“Srpska napredna stranka (SNS) je u potpunosti uništila institucije u našoj zemlji, koristeći svoj vladajući uticaj da prinudi zaposlene u javnom i privatnom sektoru da sakupljaju takozvane kapilarne glasove. Svaki zaposleni je “zamoljen” da formira liste ljudi, za koje mora da garantuje da će na dan izbora glasati za SNS. Ova praksa je postala merilo sposobnosti svakog pojedinca u našem društvu. Ako želite da se zaposlite, da dobijete bolju poziciju u firmi ili čak da primate platu bez truda i rada, potrebno je da sakupite što više glasova za SNS. U ovoj hobotnici su svi činovnici SNS-a obavezni da učestvuju. Miša Bačulov, koji se predstavlja kao nezavisni “samuraj bez gospodara”, u stvari je samo još jedan poslušnik vladajućeg režima SNS-a. Njegova navodna opoziciona aktivnost je samo paravan za prikrivenu podršku SNS-u, kojom se koristi da bi lično profitirao.

Iz liste sigurnih glasova (Prilog 1), jasno je da je Miša svoje glasove predao Ognjenu Cvetićaninu, članu Gradskog veća zaduženom za sport i omladinu. Njegovo “primerno ponašanje” nije prošlo neopaženo, naime ova institucija je finansirala klub Mišinog rođenog brata – Zorana Bačulova. Prema odluci o dodeli sredstava iz 2024. godine, “KBC Warrior“ je dobio 800.000 dinara novca naših sugrađana.

Miša nije usamljen u ovoj lakrdiji. Pored njega, na listi sigurnih glasova za SNS nalaze se i Katarina Bačulov, Filip Bačulov i Anđela Ilić. Ovaj slučaj otkriva kako lažni opozicionari poput Miše Bačulova zapravo rade u korist vladajuće stranke, doprinoseći daljem razaranju institucija i obmane Novosađana. Miša Bačulov i njemu slični koriste svoje pozicije da bi se okoristili na račun javnih resursa i poverenja građana.

Pozivamo vas, dragi sugrađani, da dobro razmislite za koga ćete glasati na predstojećim izborima 2. juna. Vaša odluka može doprineti promeni koja nam je svima potrebna. Jer, ti se pitaš!”, kaže se u saopštenju Grupe građana “Sasvim druga priča”.

Izvor: NS Hronika
Foto: Promo