Početna Gradske teme Telenor menja ime! Evo kako će se od sad zvati poznata mobilna...

Telenor menja ime! Evo kako će se od sad zvati poznata mobilna kompanija

0

Telenor Srbija najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan nam je jak brend – rekao je Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe, navodi se u saopštenju kompanije.

Kako dodaje, za njih počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom – dodaje Slačik.

Yettel je moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi, poručeno je iz kompanije.

Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu – rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji.

Period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika, ističe se u saopštenju.

Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta 2022.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Telenor