Početna Gradske teme Toplana apeluje na građane da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju...

Toplana apeluje na građane da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju putem telefona ili mejla

0

Iz JKP “Novosadska toplana” apeluju na korisnike usluga da im se za sva pitanja i reklamacije obraćaju telefonskim ili putem mejla.

– Molimo korisnike usluga da lično dolaze u Novosadsku toplanu samo u slučajevima izuzetne hitnosti i važnosti kako bismo neposredne kontakte sveli na najmanju moguću meru, za dobrobit svakog pojedinca i cele zajednice – navodi se u saopštenju.

Kako napominju, poseta Korisničkom centru moguća je uz obavezno korišćenje zaštitnih maski, merenje telesne temperature na ulazu u prostorije, kao i striktno sprovođenje mera fizičke distance i broja korisnika u prostorijama. Vrata Korisničkog centra za korisnike su otvorena radnim danima od 7 do 20 i subotom od 7 do 15 časova, dok je za prijem pošte otvoren šalter Pisarnice Preduzeća, radnim danima od 7 do 15 sati, takođe uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 021/423-712, 420-853 i broj 0800/100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 021488-11-05, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da se obrate Toplani i putem mejl adrese osj@nstoplana.rs.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay