Početna Gradske teme U istoriju odlazi i poznata novosadska picerija “Panter”, umesto nje – višespratnica

U istoriju odlazi i poznata novosadska picerija “Panter”, umesto nje – višespratnica

0

Poznata novosadska picerija “Panter”, na Bulevaru kralja Petra Prvog, prestaje sa radom. Objekat u kom se nalazila biće srušen, a na njegovom mestu izgradiće se višespratnica.

Picerija se zahvalila svojim gostima na svemu što su im pružili tokom četvrt veka postojanja.

“Sada kada se bliži kraj našeg dugogodišnjeg poslovanja, želeli bismo da vam se zahvalimo na svemu što ste nam pružili u ovih skoro četvrt veka. Od 1998. godine, mi smo se trudili da vam pružimo kvalitetnu hranu i uslugu, ali i da stvorimo mesto koje je uvek bilo otvoreno za dobro druženje. Nedostajaće nam vaša podrška i nezaboravni trenuci koje smo podelili zajedno. Odluka da zatvorimo Panter nije bila laka, ali verujemo da je pravi izbor za nas”, navodi se u objavi picerije na Fejsbuku.

Oni su se zahvalili svima koji su ih podržavali i bili uz njih.

“Kafe picerija ‘Panter’ će zauvek ostati deo naše priče, kao i vi, naši dragi gosti. Hvala vam još jednom i želimo vam sve najbolje”, navodi se.

Objekat u kom se nalazila picerija jedan je od malobrojnih koji, do sada, nije zahvatio urbanizacijski talas Bulevara kralja Petra Prvog.

Kako su godine prolazile, menjao se izgled bulevara, a “Pantera” su okružile višespratnice.

U javno dostupnim podacima može se videti da će na mestu picerije biti izgrađena višespratnica.

Na ovoj lokaciji trebalo bi da se izgradi zgrada površine veće od 2.000 kvadratnih metara, koja će imati podrum, prizemlje, pet spratova i potkrovlje.

Izvor: 021.rs
Foto: 021.rs