Početna Gradske teme Uručeno 37. pomagalo akcije “Čepom do osmeha”

Uručeno 37. pomagalo akcije “Čepom do osmeha”

0

Udruženje „Čepom do osmeha“ je juče, 17. septembra, u Pančevu, u Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“ petnaestogodišnjem dečaku Nikoli Cvetković koji boluje od progresivne mišićne distrofije, uručilo elektromotorna kolica i time obezbedilo pomagalo za trideset i sedmo dete od početka pokretanja akcije.

Uz pomoć prijatelja akcije iz kompanije „Ernst&Young“, koji su odlučili da usmere polovinu novčanih sredstava za kupovinu elektromotornih kolica, uspeli smo da usrećimo Nikolu i da njemu, i njegovoj porodici olakšamo svakodnevni život onoliko koliko je u našoj moći. Veoma smo ponosni na to što smo naišli na podršku i opravdali poverenje pomenute kompanije i što je naša saradnja rezultirala jednim lepim delom.

Zahvaljujemo se direktoru škole „Mara Mandić“, Goranu Vladiću, nastavnici Marijani Kalkan, nastavnom osoblju, Ďacima i porodici Cvetković na izvrsnom gostoprimstvu. Uvek je zadovoljstvo provoditi vreme i stvarati uspomene sa ljudima dobrog srca.

Udruženje „Čepom do osmeha“ nastavlja sa oplemenjenom energijom i ljubavlju do narednog uručenja – jer samo zajedno možemo mnogo!

Foto: Promo/Čepom do osmeha