Početna Gradske teme Zatvor na Klisi predstavlja svoje proizvode na sajmu hortikulture u Beogradu

Zatvor na Klisi predstavlja svoje proizvode na sajmu hortikulture u Beogradu

0

Okružni zatvor na Klisi i još četiri kazneno-popravne ustanove iz drugih gradova predstaviće svoje proizvode na 25. Međunarodnom sajmu hortikulture “Beoplant Fair”, koji danas počinje u Beogradu.

Svoje proizvode izložiće pet kazneno-popravnih ustanova – KPZ u Sremskoj Mitrovici, Požarevcu-Zabeli i Nišu, Okružni zatvor u Novom Sadu i Vaspitno-popravni dom u Kruševcu.

Na 100 kvadrata sajamskog prostora biće izložene baštenske garniture, behaton ploče i žardinjere koje se proizvode u KPZ u Sremskoj Mitrovici, kao i parkovski i baštenski mobilijar koji se proizvode u KPZ u Požarevcu-Zabeli i Nišu, odnosno dečije klackalice, vrteške, žardinjere, ograde, garniture za bašte…

Posetioci sajma moći će da pogledaju i behaton ploče i betonske stubove koji su deo proizvodnog programa zatvora na Klisi, kao i cveće koje se uzgaja u VP Domu u Kruševcu, saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Sajmu hortikulture “Beoplant Fair” počinje danas u Beogradu i trajaće do 20. juna.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija prošle godine dobila je posebno priznanje na sajmu hortikulture i to za asortiman i kvalitet transportnih uređaja.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay