Početna Gradske teme Zatvoren drugi deo Bulevara cara Lazara zbog turbo kružnog toka, gužva u...

Zatvoren drugi deo Bulevara cara Lazara zbog turbo kružnog toka, gužva u saobraćaju

0

Radovi na instalacijama u okviru izgradnje kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice zatvorili su krajnje leve trake, preko puta “Promenade”.

Prema situaciji na terenu ovog jutra, onemogućeno je skretanje desno u smeru od Bulevara cara Lazara ka Fruškogorskoj, od Limanske pijace ka Naučno-tehnološkom parku.

Zabranjeno je i kretanje biciklističkom stazom. Omogućeno je produžiti bulevarom ka keju, te skretanje sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku od smera sa Keja.

Vozila koja se nalaze na parking mestima sa leve strane, gledajući od Naučno-tehnološkog parka ka “Promenadi”, pomerena su kako bi se izvodili radovi. Ona vozila koja nisu pomerena sa teškoćom se sada uklanjaju zbog blokada traka, što je jutros i zabeleženo.

Ova izmena u dinamici izvođenja radova nije prethodno bila najavljena, niti su nadležni u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije odgovorili na pitanja o narednim etapama. Podsetimo, bilo je najavljeno da će sve izmene u dinamici radova biti rečene.

Ovi radovi prethode izgradnji same turbo kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice. Očekuje se rekonstrukcija javne rasvete i dela komunalne infrastrukture, a na delu raskrsnice biće posečeno i devet stabala.

Izvor: 021.rs/Gorica Nikolin
Foto: 021.rs