Početna Intervju dana Večera kod Miletića za Dečije selo: Nadamo se da ćemo našom hranom...

Večera kod Miletića za Dečije selo: Nadamo se da ćemo našom hranom i profesionalizmom upotpuniti celokupan užitak

0

Treći festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” uveliko traje na novosadskom Trgu slobode. Prva država koja se predstavila je Meksiko, a do 30. septembra predstaviće se i mnoge druge.

Dakle, ljubitelji dobre hrane i zanimljivih turističkih destinacija moći će da uživaju u predstavljanju nacionalne kuhinje, kulture i tradicije svih 20 zemalja učesnica.

Posetioci festivala imaće priliku da svakog dana od 17.00 besplatno degustiraju specijalitete, uživaju u bogatom kulturno umetničkom programu i da se bolje upoznaju sa ukusima i običajima različitih krajeva sveta.

Na centralnom gradskom trgu nalaziće se i izložbene tezge u formi drvenih kućica u kojima će se vršiti prodaja suvenira, rukotvorina, hrane i pića.

Ono na šta smo ponosni je humanost kojoj smo dali posebno mesto u toku trajanja festivala.

U ponedeljak, 16. septembra, prvi put organizujemo humanitarnu večeru pod vedrim nebom, po modelu „Long table” iz Graca, a svi koji budu želeli da prisustvuju, automatski pomažu Dečijem selu u Sremskoj Кamenici. U pitanju je “Večera kod Miletića” i sva mesta su – popunjena.

Pored muzičkog programa koji će biti sa balkona i prozora zgrada koje okružuju Trg slobode, upravo sa namerom skretanja pažnje i na arhitekturu, drugi bitan deo za sve koji će biti sa nama sutra je – gastronomski užitak.

Upravo iz “Gastro Planet-a” poručuju da im verujemo, jer će sva ljubav prema hrani biti zadovoljena, a zašto – pročitajte dalje u tekstu.

– “GASTRO PLANET DOO NOVI SAD” je porodično preduzeće za ketering usluge bračnog para Davidović, osnovano 2007. godine u Novom Sadu. Sa jedne strane je Milomir Davidović, gde se njegova bogata svetska kulinarska karijera, nagrađivana u zemlji i inostranstvu, spaja sa preduzimljivošću stečenu kroz profesiju u turizmu Slavice Davidović.

Na koji način “Gastro Planet” teži da usluži svoje klijente?

– “GASTRO PLANET” u svom poslu teži kreativnosti, savršenstvu usluge i inovativnim konceptima koji svaki događaj mogu da učine nezaboravnim. Jedinstveni i presonalizovani pristup svakom događaju, doprineo je da budemo prepoznat kao vrhunska usluga keteringa, koja će od svakog događaja napraviti nešto sasvim posebno. Slušamo želje naših klijenata, razumemo njihove specifične potrebe, a potom pristupamo kreiranju specijalnog jelovnika koji postaje kruna intimnog ili poslovnog događaja.

Šta za Vas znače akcije poput “Večere kod Miletića”?

– Jedna od mnogih humanitarnih akcija u kojima smo ponosni učesnici, jeste i “Večera kod Miletića”. Nadamo se da ćemo našom hranom i profesionalizmom upotpuniti celokupan užitak, jer zahvaljujući toj posvećenosti u radu i u odnosu sa klijentima, postali smo lideri u svom poslu. Učestvovali smo u kreiranju jelovnika za intimne porodične svečanosti, venčanja, poslovne zabave i događaje za velike korporativne svečanosti, važne sportske manifestacije, kao i humanitarne akcije u našem gradu, i šire. Zato nas pozovite i poklonite nam svoje poverenje.