Početna IT & Business BUDI BOLJI: Predavanje “GPS za tvoj karijerni put”

BUDI BOLJI: Predavanje “GPS za tvoj karijerni put”

0

Naši sugrađani će imati priliku da šestu godinu zaredom prisustvuju nizu predavanja “Budi bolji” koji realizuje TIM Centar. Novi ciklus predavanja počeće 12. novembra od 19 časova u Eđšegu (Antona Čehova 4, Novi Sad). Predavanja su humanitarnog karaktera.

Predavanje “GPS za tvoj karijerni put” je namenjeno onima koji tek započinju karijeru, kao i ljudima koji iza sebe već imaju radno iskustvo i razmišljaju o daljem profesionalnom razvoju.

Kada se donose bitne karijerne odluke, normalno je da se suočavate sa brojnim dilemama: “U čemu bih bila dobra? Kakav posao bi me najviše ispunjavao? U kom pravcu da nastavim karijeru?”… Da bi ste odgovorili na ova pitanja, potrebno je da saznate koji su vaši potencijali, šta vas pokreće i šta vam je stvarno bitno. Na ovom predavanju imaćete priliku da otkrijete kako da bolje upoznate sebe. Nakon toga, naučićete kako da u skladu sa tim isplanirate akcije koje će vas dovesti do najadekvatnijih karijernih izbora.

Predavanje vodi Svetlana Marčeta, HR konsultant koji se u TIM Centru bavi karijernim savetovanjem. Kroz analizu individualnih potencijala osnažuje i usmerava klijente ka otkrivanju autentičnog karijernog puta.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay