Početna IT & Business Konferencija “Invest in Vojvodina” sutra u Master centru

Konferencija “Invest in Vojvodina” sutra u Master centru

0

Kompanija „Color Media Communications“ i Privredna komora Vojvodine u zajedničkoj saradnji organizuju Konferenciju „Invest in Vojvodina“ koja će se održati u utorak, 3. septembra 2019. godine, sa početkom u 10.00 časova u velikoj sali Privredne komore Vojvodine – 3. sprat Master centra, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad.

Konferenciju će otvoriti: Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine; Robert Čoban, predsednik Color Press Group i Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade.

Cilj Konferencije je predstavljanje investicionih potencijala Autonomne pokrajine Vojvodine, privrednih kretanja i razvoja ekonomije u AP Vojvodini i Republici Srbiji, trgovinske i regionalne saradnje, primera dobre prakse, kao i načina za dalje unapređenje investicione klime u nastojanju privlačenja novih investitora, ali i širenja obima postojećih aktivnosti.

Ovom prilikom, prisutnima će se u okviru tri panela obratiti ambasadori, predsednici privrednih komora i drugih relevantnih institucija iz zemlje i inostranstva, koji svojim radom i zalaganjem doprinose pospešivanju privrednog ambijenta.

Više detalja o programu konferencije možete pogledati na linku: http://communications.rs/investinvojvodina/