Početna Kultura “Kerovi” u Svečanoj sali NIS-a

“Kerovi” u Svečanoj sali NIS-a

0

Predstava “Kerovi” odigraće se 18. marta u Svečanoj sali NIS-a sa početkom od 20 časova u izvedbi Aleksandra Srećkovića Kubure i Srđana Timarova.

Pseće priče sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Rasplakaće vas, nasmejati i naterati da se zapitate kakvi ste “ljudi”. Svojim briljantnim glumačkim transformacijama i preciznom igrom, glumci pružaju gledaocu vrhunsku zabavu, ali i zapitanost: Da li možemo biti bolji ljudi?

Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha, ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.

Predstava se sastoji od četrnaest psećih likova, koji kroz svoje životne priče prenose svoje stavove o ljubavi, prijateljstvu, osveti, nasilju. Svi pseći likovi odražavaju karakterizacije ljudskog bića.

“Kerovi” su na stalnom repertoaru Teatra na brdu od 2018. godine.

Predstava je nastala po tekstu Kristofera Dž. Džonsona (“The Dog Logs”), australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović. Adaptaciju Teatra na brdu režirao je Erol Kadić.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i preko sajta ove prodajne mreže.

Foto: Nebojša Babić