Početna Kultura Predstava “Šta me snađe” ponovo u Novom Sadu

Predstava “Šta me snađe” ponovo u Novom Sadu

0

Zbog velikog interesovanja, novosadska publika je dobila novu priliku da vidi “masovnu monodramu” pod nazivom “Šta me snađe”.

Anđelka Prpić će se šesti put pokloniti Novosadskoj publici i izvesti ovu komediju u ponedeljak, 22. aprila, u Srpskom narodnom pozorištu.

Popularna glumica je protagonista ove predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića.

Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Ona je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu.

Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Predstavu je režirao poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro, a nastala je u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Predstava je pobrala nepodeljene simpatije u više od 60 gradova Srbije, regiona i Evrope u kojim je izvedena od početka prošle godine. Ova komedija je do sada odigrana u rasprodatim salama Beograda, Zagreba, Pule, Rijeke, Niša, Čačka, Sarajeva, Herceg Novog, Tivta, Beča, Ciriha, Sent Galena, Toronta, Otave…

Izvor: 021
Foto: Promo