Početna Aktuelno Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Elektrotehničar komunikacija T IV-4.

Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Elektrotehničar komunikacija T IV-4.

0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

Već treću godinu zaredom Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Fotografije svih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu, objavićemo na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“ gde možete glasati za vaše favorite, a sve pristigle tabloe predstavićemo ponaosob i na našem portalu.

Danas vam predstavljamo tablo maturanata Elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin”, odeljenje Elektrotehničar komunikacija T IV-4.

Elektrotehnička škola “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu, ističe se svojom opremljenošću i uslovima za rad. Nastavu karakteriše korišćenje savremene računarske i komunikacione tehnologije, uz poseban akcenat na interaktivnost i prilagođavanje učenja potrebama pojedinca.

Elektrotehničari komunikacija u toku školovanja kroz teorijsku nastavu, laboratorijske vežbe i praktičnu nastavu stiču znanja i umeća, koja ih pripremaju za rad neposredno po završetku školovanja. Obrazovni profil Elektrotehničar telekomunikacija nastao je iz sve veće potrebe za kvalifikovanim kadrom u oblasti telekomunikacija i potrebe da obrazujemo stručnjake koji će moći da idu u korak sa ubrzanim razvojem tehnologije i novih vidova komunikacije.

Edukujući se u širokoj oblasti internet, mobilnih, računarskih, optičkih i satelitskih komunikacija, učenici stiču praktično primenjiva znanja i veštine i osposobljavaju se za obavljenje traženih poslova.

Pored korisnika društvene mreže Fejsbuk, za najlepši maturski tablo Novog Sada glasaće i stručni žiri sastavljen od fotografa, grafičkih dizajnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Tri razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:

1. mesto: Ekskurzija za pobednički razred autobusom u Suboticu i na Palić sa ručkom i turom po gradu,
2. i 3. mesto: Druženje na “Štrandu” – svi učesnici dobijaju vaučer za dva pića po želji u kaficu “Bridge-bar Štrand”, koji mogu iskoristiti do kraja avgusta (31.08.).

Pošaljite nam vaš maturski tablo i osvojite vredne nagrade!